Kontakt os: Tlf.: 71 99 90 71
 

Ydelser

Vi tilbyder forskellige løsningsmodeller

 

CSRBogholder har en stor erfaring indenfor bogholderi, regnskab og løsning af administrative opgaver. Vi er forankret i en høj socialansvarlighed og med en stor faglig kompetence. Vi har kontor i Randers og kunder i hele Østjylland. Vores primære arbejdsområder er:

Kreditorstyring

CSRBogholder står for din kreditorstyring og sikrer for alle din bilag bliver bogført a løbende. Det sikrer pålidelig information om, hvad du har haft af omkostninger. Samtidig sørger vi også for, at dine leverandører bliver betalt til tiden.

Debitorstyring

Det er vigtigt for din likviditet, at du kan får sendt dine fakturaer hurtigst muligt. CSRBogholder kan håndtere fakturering af dine kunder, så snart din opgave er afsluttet eller når produkterne er afsendt. I forbindelse med bogføring af dine kundernes indbetalinger, holder vi også øje med manglende indbetalinger fra kunder og går i gang med et rykker forløb. Alt dette er naturligvis afstemt med dig. Inden.

Momsregnskab

Med CSRBogholder får du bogholderi assistance der sikre at du får lavet momsopgørelser og momsindberetninger rettidigt.

Lønbogholderi

Vi kan også tage hånd om dit lønbogholderi og registrere dine ansattes time-/ugesedler, ferieafholdelse med mere. Vi indsender løndata.

CSRBogholder kan tager hånd om hele din virksomheds bogholderi samt udfører revision og skatteregnskab.

 

Hos CSRBogholder får du en omhyggelig, selvstændig og loyal bogholder, der sikre dit regnskab er ajourført.